HTML

lúzerek klubja

"A városban hemzsegnek a kurvák, mind kövér pénzes faszra hajt. Ha nem vigyázol lenyúlja a lelked, holnap reggel dobd ki a csajt." Köszönet az inspirációért Charles Bukowskinak, Beregi Tamásnak, Szent Ágostonnak és Barcs Miklósnak. Köszönet továbbá Istennek, hogy állatkertjében szabadon járkálhatok, és az állatok etetése sem tilos.

Friss topikok

  • telen.talan: ne haggyad abba ezt a blogot! életet ment! (2009.03.30. 12:12) mint a filmeken
  • meta_lover: @deealer: Hát igen baszómánia. Ez volt nekem is a legsúlyosabb nőélményem. Asszem még a frigid nők... (2009.02.10. 12:25) kommunikációs tré (ning)
  • meta_lover: @deealer: Kedves Dealer! Én személy szerint nagyon irigylem karakot, bár annak azért örülök, hogy... (2009.02.10. 12:16) töredékek az éjszakából
  • deealer: "Negyvenes két-háromgyermekes anyukák nyomták a feleseket miközben zavart tekintetű pasik ölében ü... (2009.02.03. 10:35) semmi fontos
  • narcissza: a félarab lány a blogodból ítélve nem a te kategóriád. egyébként nagyon jó fej csaj. Ja, az Ellátó... (2008.03.27. 15:29) Húsvét előtt

Linkblog

semmi fontos

2008.12.28. 14:36 meta_lover

Annyi hülyeség történik.

Mivel kezdjem?

Mondjuk azzal, hogy "Jók ezek a képek, csak kár, hogy nem színesre fotózták őket" mondja egy öltönyös fiatalember a mellette álló kiscsajnak nagy okosan és jó nagy hanggal a Vancsó kiállításmegnyitóján? A gyengébbek kedvéért Vancsó - hmm - színvilágáról is: http://www.photovancso.com/

Vagy inkább azzal, hogy mostanában úgy ismerkednek velem lányok, hogy ki akarják kapni a kezemből az italomat? Lehet, hogy trendi helyeken ez módi, és le vagyok maradva szocializációsan.

Vagy legyen az, hogy a Kreolban két újgazdag liba azzal dicsekedett nekem, hogy az Oscarhoz közeli orosz étteremben 80 ezer forintból sikerült megvacsorázniuk? Emellett a rondábbik még ráadásul panaszkodott is, hogy az apja nem engedi őt dolgozni, mert már így is sok pénzük van. A csaj állandóan a pénzről beszélt, a retiküljéből hullottak ki a 20ezresek, bármire ránézett mondta az árát eruóban, és nagyon meg akart hívni a szomszédos japán étterembe vacsorázni.

Aztán van még az, hogy a salsaklubban a haveromnak valami nagyon egyszerű női lény azt mondta, hogy "Nekem olyan pasi kell, aki magas, olasz és sportkocsival jár". Szegény fiú - mindig ilyeneket kap bele az arcába ezektől a szellemileg fogyatékos prolinőktől.

Az a szánalmas nihil, ami Szadesz nagyon enervált születésnapi partiját jellemezte a MEO-ban (hogy hívják most?), már említésre sem érdemes. Még az olyan apró vicces életépek sem tudtak feldobni, hogy a Suba feszengve várta, hogy a vele levő (?) nő, aki ha jól sejtem nem a felesége volt, végre leigya magát - ami fele jó úton haladt by mohito - és vihesse haza megdugni.

Érdekes volt viszont a Piano Bár a Mechwart térnél, ami a Piaf budai inkarnációjának tünt. Sőt plusz szolgáltatásnként a mikrofont mindenki kézbe kaphatta, és énekelhetett a zongoraszó mellé. Negyvenes két-háromgyermekes anyukák nyomták a feleseket miközben zavart tekintetű pasik ölében ültek nehezen félreérthető szituációban. Mondja az egyik, hogy négyre azért hazamegy, mivel reggel nyolcra viszi a gyerekeket uszodába. Ez milyen már?

meta_lover

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://loosersclub.blog.hu/api/trackback/id/tr24845222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deealer 2009.02.03. 10:35:06

"Negyvenes két-háromgyermekes anyukák nyomták a feleseket miközben zavart tekintetű pasik ölében ültek nehezen félreérthető szituációban. Mondja az egyik, hogy négyre azért hazamegy, mivel reggel nyolcra viszi a gyerekeket uszodába. Ez milyen már?"

na ez viszonz vicces. ilyen ismerősöm (kicsit annál több talán, de ez nem ide tartozik, meg már amúgy is vége LOL) nekem is van. picsarészegre isszák magukat pikkpakk, mert ugye 3 havonta egyszer szabadulnak ki, és olyankor belecsapnak kegyetlenül a lecsóba. szóval picsarészegek lesznek a buli legelején, elkezdenek barátkozni, teszik az ajánlatot, és az benne a legszebb, hogy ha haza akarod vinni, tuti hogy összehányja a taxit (is), aztán otthon nálad ledől a kanapéra, és már alszik is. viszont reggel, mire felkelsz, már nincs ott, és ez pozitív:)))
süti beállítások módosítása