HTML

lúzerek klubja

"A városban hemzsegnek a kurvák, mind kövér pénzes faszra hajt. Ha nem vigyázol lenyúlja a lelked, holnap reggel dobd ki a csajt." Köszönet az inspirációért Charles Bukowskinak, Beregi Tamásnak, Szent Ágostonnak és Barcs Miklósnak. Köszönet továbbá Istennek, hogy állatkertjében szabadon járkálhatok, és az állatok etetése sem tilos.

Friss topikok

  • telen.talan: ne haggyad abba ezt a blogot! életet ment! (2009.03.30. 12:12) mint a filmeken
  • meta_lover: @deealer: Hát igen baszómánia. Ez volt nekem is a legsúlyosabb nőélményem. Asszem még a frigid nők... (2009.02.10. 12:25) kommunikációs tré (ning)
  • meta_lover: @deealer: Kedves Dealer! Én személy szerint nagyon irigylem karakot, bár annak azért örülök, hogy... (2009.02.10. 12:16) töredékek az éjszakából
  • deealer: "Negyvenes két-háromgyermekes anyukák nyomták a feleseket miközben zavart tekintetű pasik ölében ü... (2009.02.03. 10:35) semmi fontos
  • narcissza: a félarab lány a blogodból ítélve nem a te kategóriád. egyébként nagyon jó fej csaj. Ja, az Ellátó... (2008.03.27. 15:29) Húsvét előtt

Linkblog

Vidámpark

2008.01.01. 00:03 meta_lover

Már régóta nincsenek kétségeim afelöl, hogy Budapest egy megaméretű lúzerklub a sok-sok szórakozóhelyével és egyéb szociálódásra kifejlesztett (de igazandiból arra alkalmatlan) műintézményével, ami mind tele van sérültagyú, kisebbségi komplexusban szenvedő hülyegyerekkel, akik a vélt-valós deficitüket a drága márkás ruháikkal és karóráikkal próbálják meg kompenzálni és menőfejnek tűnni a nők előtt, meg az életük egyetlen szerelmét borotvahabreklámfejű sármőrökben kereső pszeudóentellektüel csajjal.

Vagy persze ott vannak az ún. alternativ szórakozóhelyek (és kiállitásmegnyitók, stb), ahol meg mindenki kényszeresen bizonygatja, hogy ő művész, de leginkább nagy művész, vagy ha nem, akkor hamarosan az lesz, de minmimum "festészettel foglalkozik". Ha magadra valamit adó nő vagy és egy ilyen milliőben mozogsz úgymond, szóba nem állsz olyannal, aki nem szétcsúszott bomlottelméjű megnemértett festőirófilmrendezőszinészfotós.

Olyan ez a város mint egy élmény- vagy vidámpark, ahova bemész, és különböző mulatságokban vehetsz részt mondjuk a szellemkastélyban vagy dodzsemezés közben, és folyamatosan tudod, hogy ez most itt a funhouse. Csak itt ha jól akarsz szórakozni, akkor nem a ringlisplire kell felülnöd, hanem egyszerűen végigcsinálni néhány bulit, leszólitgatni néhány csajt, meghallgatni néhány "élménybeszámolót", de már az is nagyon tanulságos, ha egyszerűen végignézel valahol a törzsközönségen.

Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loosersclub.blog.hu/api/trackback/id/tr8320384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása