HTML

lúzerek klubja

"A városban hemzsegnek a kurvák, mind kövér pénzes faszra hajt. Ha nem vigyázol lenyúlja a lelked, holnap reggel dobd ki a csajt." Köszönet az inspirációért Charles Bukowskinak, Beregi Tamásnak, Szent Ágostonnak és Barcs Miklósnak. Köszönet továbbá Istennek, hogy állatkertjében szabadon járkálhatok, és az állatok etetése sem tilos.

Friss topikok

  • telen.talan: ne haggyad abba ezt a blogot! életet ment! (2009.03.30. 12:12) mint a filmeken
  • meta_lover: @deealer: Hát igen baszómánia. Ez volt nekem is a legsúlyosabb nőélményem. Asszem még a frigid nők... (2009.02.10. 12:25) kommunikációs tré (ning)
  • meta_lover: @deealer: Kedves Dealer! Én személy szerint nagyon irigylem karakot, bár annak azért örülök, hogy... (2009.02.10. 12:16) töredékek az éjszakából
  • deealer: "Negyvenes két-háromgyermekes anyukák nyomták a feleseket miközben zavart tekintetű pasik ölében ü... (2009.02.03. 10:35) semmi fontos
  • narcissza: a félarab lány a blogodból ítélve nem a te kategóriád. egyébként nagyon jó fej csaj. Ja, az Ellátó... (2008.03.27. 15:29) Húsvét előtt

Linkblog

mint a filmeken

2009.01.22. 00:46 meta_lover

Magam sem tudom mér', de kedvelem a beteg lelkű filmrendezők nagyon aberrált műveit. Az egyik ilyen alapeset ugye a Rózsaszin flamingók, amelyben egy házaspár  több más dolog mellett úgy akarja a "világ legnagyobb perverzei" cimet kiérdemelni, hogy stoppos lányokat elrabolnak, a férj megerőszakolja őket, és miután teherbe estek a megszületett gyereket lezbikus pároknak adják örökbe.

Pilu blogjából az alábbi komment Higanytól erre emlékeztet, igy be is idézem:

Egyszer jártam nyelvtanfolyamra egy kis picsával, aki testben nem volt rossz (a magamfajta lábmániás számára legalábbis...), de agyban elég komoly kihívásokkal küszködött. Ő 20 körül volt, valami tánctagozatos középiskolába (vagy inkább mellé) járt. A lényeg, hogy egy 55 fölötti üzetbácsival lakott együtt, volt a feneke alá kisautó, koszt, kvártély, karib-tengeri hajókirándulás, stb. Őrülten próbált teherbe esni, de mivel mindig valami őrült diétát folytatott, minidg vetélés lett a dolog vége. Egyszer egy fogyókúrája kapcsán mondta, hogy emiatt kénytelen lesz megcsináltatni a melleit, mert azok is áldozatul esnek a megcélzott csontkollekció súlynak. De amiért billentyűzetet ragadtam, saját bevallása szerint inkább apjának tekinti mecénását (érdekes, kevesen dugnak önszántukból az apjukkal) és szeretőt tart mellé, egy vele egykorú másik nő személyében, ugyanis ő igazából leszbikus. Valahol sajnálom az ilyen sivár lelkületű embereket.

Az életet nem lehet überelni.

meta lover

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://loosersclub.blog.hu/api/trackback/id/tr99894765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

telen.talan 2009.03.30. 12:12:06

ne haggyad abba ezt a blogot! életet ment!
süti beállítások módosítása